Never grow up

Igår var jag på espresso house (stavas så va?) med två kompisar. Lite innan vi skulle gå kom två små killar som var typ högst 12 med var sina koppar med kaffe och kaka. Jag bara WTF! Alltså när jag var i deras ålder gick jag verkligen inte och fikade med mina kompisar och drack verkligen inte kaffe! Är det bara jag om överreagerar på detta? Eller är detta vanligt för 12-åringar nu för tiden?
 
Alltså jag skulle typ ge vad som helst för att slippa växa upp. Helst skulle jag gå tillbaka till gymnsaiet tiden. Lätt de bästa tre åren i mitt liv. Men skulle även vilja vara barn igen då ens största problem var att man hade en matteläxa i gångertabellen. Liksom fatta vilket gött liv. Förstår inte vad det är för fel på "barn" längre. Liksom vi lever i en värld där det finns vuxna och sen finns det barn som ser ut och beter sig som vuxna. Jag är glad att jag växte upp på den tiden jag gjorde för jag fick vara barn i alla fall. Dagens barn ska ha den senaste mobilen och allt sånt skit.. Fucked up! Okej nu låter jag hur gamal som helst men är "bara" 21 faktiskt. Men är det bara jag som tänker gamalt eller är det någon mer där ute någonstans som anser att detta är bara fucked up?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
marina säger:

sv. Tack så mycket. :)
Ganska faktiskt. :)

2013-11-10 | 18:17:21
Bloggadress: http://marinapalme.blogg.se
LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands säger:

Jag har också reagerat på det där. Man ser 10-åringar som köper espresso på stan och har dyra stora handväskor och märkeskläder... Jag hade ingenting av det där när jag var i den åldern och jag dricker inte ens kaffe nu... Helt sjukt hur fort tiden förändras!

Svar: Ja, den är klar för länge sen, tror jag. Den går ju på tv ibland då och då, men ja, sista säsongen har visats. Men jag har alla säsonger, så jag tittar om och om igen, haha!

2013-11-10 | 19:29:56
Bloggadress: http://babustylee.webblogg.se
Ellinor säger:

SV: jaa det är bara bra! Själv? =)

2013-11-10 | 21:58:36
Bloggadress: http://ellinorsollander.blogg.se/
Emmy säger:

Jag tycker precis som du! Reagerar starkt på hur barn beter sig, börjar tidigt och kring min ålder och nedåt (jag är född -97) och alltså… Det är tråkigt att se!!

sv;
Åh tack, tack så mycket i efterskott! :D

2013-11-11 | 20:15:58
Bloggadress: http://eeemmylam.blogg.se
Julia ;DD säger:

Ä gärna med i veckans blogg på min blogg;) Kram

2013-11-13 | 16:42:30
Bloggadress: http://llollan.blogg.se
ulrika säger:

Jag håller med till fullo! När jag var tretton klättrade jag typ i träd men fyfan vad jag önskar att jag fortfarande satt i ett träd... Anses tyvärr inte som socialt accepterat för en 18-åring haha...

2013-11-27 | 18:31:50
Bloggadress: http://blogg.improveme.se/lovisaulrika/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback