Nya naglar

När jag var och shoppade på mellandagsrean köpte jag Depends gele kit för att bygga egna naglar. Jag tänkte att jag skulle pröva göra det själv innan jag gick till någon salong för att se om jag kunde göra det själv. Först gjorde jag dem och blev inte alls nöjd. Eller jo lite nöjd ändå för klarade göra dem. Däremot syndes det värsta tydligt vart tippen mötte min nagel. Målade dem för att man inte skulle se och blev lite bättre. Blev såhär:
 
Man ser mest på pekfingret skillnaden annars sysns det inte så mycket på bilden.
 
Så jag tog av dessa och bestämde mig för att göra om det. Fick åka och köpa nya tippar också för hade inte kvar några i min storlek. Jag visste att jag behövde fila tipparna så försökte att fila massa istället på stället där nageln möter tippen och då blev det bra! Såhär ser det ut nu:
 
 
Kan säga att jag blev riktigt nöjd! Mötet mellan nageln och tippen sysn inte alls och tycker faktiskt de ser väldigt bra ut! Tänkte göra ett inlägg senare om hur man gör naglarna. Inte alls svårt. Plus att det är bättre att göra såna själv än gå till en salong och betala minst 600 ;) Men vad tycker ni? Ser de bra ut? :D
 
 

Kommentarer
Isabelle säger:

Grymt snyggt!! Så värt att slippa gå till salong och göra det. Var försiktig med att lägga det på nagelbanden, då kan du få massa infektioner osv. Ifall du inte visste det kan det vara skönt att veta i förhand :)

2014-01-02 | 19:52:48
Bloggadress: http://onlyisabellee.blogg.se/
julia säger:

Åh, det blev ju jättebra (även den första bilden)! Önskar att jag också hade kunnat vara sådär pysslig och duktig, istället lägger jag massa pengar på att låta andra göra det åt mig.. haha! :)

Svar: Kunde inte komma in på din blogg så svara här :) Tack! :D ja men ibland är det skönt att gå till salong och få det fixat ;)
None None

2014-01-02 | 20:29:23
Bloggadress: http://julia.wilberts%40hotmail.com
Alicias FOTOBLOGGღ säger:

Sjukt snyggt! :D

2014-01-02 | 20:29:31
Bloggadress: http://Aliciasfotoblogg.blogg.se
E.W - photography säger:

Ja :) jag ska iallafall satsa stenhårt på att sluta röka & träna regelbundet

2014-01-02 | 21:23:54
Bloggadress: http://eweman.blogg.se
Johanna - A dream as a model ♥ säger:

så fint :D

2014-01-02 | 21:48:42
Bloggadress: http://jonza.blogg.se
Kimmey ~ Kung varje dag säger:

Jag tyckte att dom blev fina :)

2014-01-03 | 20:18:57
Bloggadress: http://bimbolie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback