Gott nytt år!

 

Estet träff!

Hello people! Ska snart iväg och träffa mina underbara gamla klasskamrater. Kommer bli awesome! Saknat dom så mycket! Det har ju gått ca 2,5 år sen vi tog studenten. Helt sjukt. De är helt klart de mest underbara människorna som finns! 
 
Några bilder från vår student :D
 
Finisarna Hanna, Louise och Julia
 
Malin, Jag och Jennifer
 
Våra kära underbara lärare
 
Sötnosarna My, Frida och Ida
 
Alla vid champagne frukosten 
 
Nästan hela klassen
 
Sebastian och Martin
 
My och Ida
 
Louise och Kim
 
Hanna och Malin
 
Kim och Jennifer
 
Sebastian och My
 
Mina underbara Hanna och My
 
Julia och Ida
 
 

19 dagar

Igår var jag på julbort och en julkonsert. På julbord finns det julgodis och jag tänkte att nu har jag ändå inte ätit sötsaker på 19 dagar så jag kan faktiskt få göra det. Vilket jag gjorde. Dock kändes det rätt onödigt för det fanns inget sug för sötsakerna. Jag kände inte heller någon "tillfredställning" eller vad man ska säga vilket jag trodde jag skulle göra. 
 
Jag är väldigt stolt över att ha klarat mig i 19 dagar. Nu kommer det bli mycket sötsaker under jul och nyår men sen i januari är det bara att börja om igen. Då blir det förbjud igen. Och hoppas på att det hjälper så jag kommer närmare mitt mål. Men det tror jag :)
 
 
 
 
 

Dag 11

Idag har det gått 11 dagar sen jag inte åt sötsaker (alltså om man räknar med idag). Det är 14 dagar kvar till julafton och dagen då jag får äta sötsaker. Det har faktiskt fungerat väldigt bra. Dock tänker jag varje dag att "ja men eftersom jag har klarat mig såhär länge så kan jag äta något litet". Den tanken är så sjukt svår att få bort. Men jag har lyckats ändå och känner mig rätt stolt ändå. Har ätit bars däremot men det räknar jag inte med som sött. Tror inte att det är det i alla fall? Ingen aning men i alla fall det har jag ätit vissa dagar. Men ska fortsätta så får vi se. Hoppas verkligen att jag klarar det fram tills julafton! 
 
 

God morgon!

Vaknade för typ en halv timme sen och sitter och kollar igenom lite arbete till skolan. Idag blir det nog bara att plugga lite annars inget mer speciellt. Ska kolla på det nya mentalist avsnittet för gjorde inte det igår. Sen får jag se. Ska träna också ikväll vet jag. Så det blir nog bra. Orkade inte träna igår på morgonen och var upptagen resten av dagen sen så hann inte. Men kör på idag istället :)
 
Me and my sister
 
 
 
 
 

You know....

 
 
 
 

Mina armar/axlar dör!

Alltså shit vad mina armar och axlar dör just nu! Har så ont haha. Men blev en bra träning med andra ord ;) Tränade armar och mage/rygg idag. Känner dock inte lika mycket i magen :( Måste säga åt min tränare på tisdag att vi ska göra mer övningar som sätter fokus på magen. Armarna klarar inte mer :(((( Haha! 
 
Har folket där ute några bra tips på mag övningar? :D
 
 

Träning snart

Hello! Sitter och väntar på att kunna gå till gymmet. Det öppnar väl vid 12 så ska snart gå dit. Tar mig 5 minuter ungefär att gå så det är inte så farligt. Idag blir det nog att träna överkroppen som vanligt. Har lite problem med att träna nedre delen då mitt knä är paj men funderar på att börja försöka göra några övningar i alla fall. Får se :)
 
 

Ny design

Hade tråkigt så gick och kolla runt på bloggar och insåg vilken ful design jag har :( Så gjorde en ny! Vad tycks? :D
 
Gamla
 
 
Nya
 
 
 
 

Knepigt att komma ihåg

Lyckades byta mail på facebook (om ni inte fattar vad jag pratar om kolla två inlägg längre ner)! Så skönt. Ville inte göra en ny fb liksom. Palla. Men nu har jag ju bytt mail och lösen på alla ställen. Är lite svårt att komma ihåg vad ens lösenord är på vissa ställen och att komma ihåg att jag bytt mail nu haha! Men antar att det kommer med tiden hihi.
 
Åh hitta denna bilden från Harry Potter btw! Så sant! :D
 
 

Tips mot sötsug

Var extrem sötsugen ikväll. Kan bero på att jag inte har något vettigare att göra än att kolla på idol. När jag inte har något att göra blir jag lätt sugen på att antingen äta något eller äta något sött. Och detta är ju inte bra.
 
Så mitt tips är saft! Då menar jag inte att man ska dricka i mängder utan ett glas bara. Jag gick och köpte fun light pear kiwi och den var riktigt god! Hjälpte direkt mot sötsuget! Så tips drick ett glas saft istället :)
 
 
 

Mail hackad

Är så sjukt irriterad och frustrerad just nu! Idag när jag var och fikade med en kompis så tänkte jag kolla min mail på mobilen för jag väntade på ett mail från en lärare. Men det gick inte att komma in på mailen utan det behövdes ett lönsenord. Jag skrev in mitt lönsenord som vanligt men funkade inte. Testa några gånger och sedan testa jag även med mitt gamal. Gick inte heller! Så jag tog bort mail-kontot från mobilen och tänkte fixa det igen. Samma problem. Lösenordet fungerar inte. 
 
När jag kom hem försökte jag komma in igen på mailen via datorn. Tror ni det funka? Nej! Det stod att någon annan använder min mail! Därför antar jag att den är hackad. Har nu skapat en ny mail och tagit bort den gamla från alla hemsidor jag är medlem på. Jag tryckte även att min andra mail skulle återställas så jag hoppas verkligen att det fungerar! Det ska ta 24 timmar tydligen.
 
Problemet är nu bara att jag inte kan ändra min nuvarande mail på facebook till denna nya! Det står att den nya mailen används av en annan person men fattar inte hur det går ihop? Ingen annan kan ju använda min nya mail. Alltså blir så sur på det hela. 
 
Och jag fattar inte hur folk kan bete sig så och hacka andra personers konton på det sättet! Det är ju inte snällt på något sätt. Så nu väntar jag i alla fall på att se om det går att återställa kontot om det inte går tar jag nog bort min fb och gör en helt ny istället. Vill inte ha den ansluten till ett mail-konto jag inte kan logga in på!
 
 

Ett beroende

Time for some blogging! Har tänkt på en sak. Jag är nästan helt säker (eller okej jag är säker) på att jag har ett beroende och det är så sjukt jobbigt! Det finns nog en massa människor som har ett beroende. Oftast är det rökning tror jag i alla fall. Men beroende kan ju komma i alla olika former och jag tror inte riktigt det spelar någon roll vad det är för beroende. För oavsett vad det är för beroende så är det sjukt svårt att sluta med det! 
 
Jag är sockerberoende. Jag måste få i mig någon from av socker varje dag när det är som värst. På grund av detta så har jag ju gått upp i vikt liksom. Får jag inte i mig socker börjar jag må dåligt. Jag får ont i huvudet och det känns som om jag ska svimma. Att det känns som att jag ska svimma har jag faktiskt varit hos doktorn för. Jag trodde det handla om något annat men märkte sen själv att det uppkommer när jag slutar få i mig sötsaker. Och det kan handla om allt ifrån godis till chips. Alltså bara det är massa onyttigt och socker i så är jag nöjd. 
 
Att ha ett beroende är verkligen en kamp inte bara varje dag utan verkligen varje minut för min del. Jag måste ständigt ha kontroll över mig själv att inte råka tappa kontrollen för sekunden och sedan ta en kaka eller en godis. Jag måste även kontrollerna mig själv så jag inte tänker "men nu har jag inte ätit sött på två dagar så då har jag rätt till att äta något". Denna tanken är så sjukt jobbig! Och då krävs det verkligen självdiceplin för att säga nej vilket inte är det lättaste. 
 
Men har i alla fall tänkt att fram till den 24 dec, alltså julafton, ska jag inte få äta något söt. Detta har jag lovat mig själv flera gånger men brytit det. Men jag måste verkligen försöka. Dock firar jag jul 25 så egnetligen borde jag ta 25 men får se. Började i lördags egentligen (30 nov) men räknar från och med 1 dec. Så inga sötsaker eller liknande. När jag går och fikar med kompisar går det lika bra att äta macka. 
 
Kan ju säga i alla fall att detta är sämsta månaden jag väljer att göra detta men hoppas på att jag klarar detta! Tänkte försöka uppdatera varje dag här hur det går. Får se hur det går med den saken också haha! Blogga är inte min starka sida ;) Och sen blir det ju att träna också. Massa träning! 
 
Men ska äta kvällsmat nu så uppdaterar imorn! Puss och hej!
 
Bilden har inget med inägget att göra men rolig xD Jag till vänster och min syrra till höger ;)