Sista träningen här :(

 
hello! Bloggar från mobil nätet då jag fortfarande inte kommit hem. Men imorn åker jag hem till Mammi och pappi. Kommer ändå sakna Halmstad lite. Har sagt hela tiden att jag vill hem och det vill jag men känns lite tråkigt nu haha. Jag är knepig alltså! Ikväll var i alla fall mitt sista tränings pass här. Tänkte träna imorses men var så sjukt trött så gick och träna på kvällen. Kändes bra! 
 
Sen hade vi ju opponering seminarium på b uppsatsen så kanske bra att jag inte träna. Seminariumet gick väldigt bra! Imorn blir det att fixa det sista på uppsatsen. Sen sommarlov!! :D 
 
Haha bilden har inget med saken att göra men såg den här om dan. Sad face :( love Harry Potter! 
 

I'm happy!

Hello! Tänkte blogga igår men eftersom mitt internet är fuck up så pallar jag inte koppla ihop datorn med mobilens internet. Aja inte långt kvar tills jag åker hem nu så. Kom nyss hem från träningen och blev att jag gick pw längre på löpbandet än jag trodde. Blev 95 min, 9,88 km och 1100 kalorier! (Skriver för den delen inte ut detta för att folket som läser ska veta utan för jag själv ska veta och för jag ska ha möjlighet att gå till baka till artikvet och kolla). Blev mer för att jag kollade på fear factor USA och var "tvungen" att se klart för att se vem vann haha! Sen tränade jag armar och mage också. 
 
Har aldrig förr fattat varför folk tränar förutom att liksom gå ner i vikt och se bra ut. Men har ändrat helt och hållet tankar. Eller alltså mitt mål är ju fortfarande att gå ner massa för jag är ju överviktg men samtidigt blir jag glad när jag tränar. Dagarna när jag inte tränar saknar jag att göra det men samtidigt vill jag inte köra för mycket så kör liksom 5 dagar i veckan och vilar 2. Dock när man är väl på gymmet så tänker jag "varföööörr??!!" men efteråt känns det riktigt bra! Blir glad av att träna och mår bättre av det så det är skönt :) Och behöver det just nu så. Ångrar att jag inte börja tidigare men tror att även när jag försökte ta tag i träningen förr så sluta jag för det var typ "inte meningen att jag skulle träna" eller vad man ska säga. Nu för första gången känner jag att jag vill träna så det är ju bra i alla fall :) Men nu tänkte jag äta ägg :D Massa ägg åt folket! 
 
Ah just det! Btw till er där ute (tror inte många läser min blogg men ändå) som håller på och svälta sig och skit för att gå ner i vikt skippa det och dra till gymmet! Inte värt det tro mig!
 

Gym + solarium

Var och tränade förut. Gick väldigt bra! Gick på löpbandet i 2 h och 20 min så det blev 1700 kalorier och 14 km. Känns riktigt bra. Sen drog jag och sola. Känner verkligen att jag vill bli brun nu haha!

Tror jag paja min handled lite igår också när jag träna :( gör ont som bara den så får vara försiktig nästa gång jag tränar armarna :(


The Sims!

Hello! Har varit och tränat idag. Blev 1000 kalorier och 90 min tror jag det var. Känns bra! Sen har jag städat lägenheten också. Duktiga jag!

Satt och kolla runt på iPaden nyss och hitta the Sims! Alltså blev så sjukt glad!!!! :D älskar the Sims. Världens roligaste spel (eller okej delar plats med super Mario) men eftersom mitt internet inte funkar som vanligt tar det lång tid att ladda ner det så får vänta tills jag har något bra internet så ska jag ha spelet! Någon som kan fusk till hur man får massa pengar? Älskar att bygga husen så måste ha massa pengar you know ;) spelar någon mer det?


Fantastiska platser

Kollade runt för ett tag sen på en Facebook grupp på bilder från massa olika platser i världen. Det är sjukt vad fina platser det finns alltså! Hitta dessa bland annat som jag vill till. Eller just nu vill jag bara utomlands haha! Men det vore inte fel att åka till någon av platserna :)


The Mentalist

 
God morning!
Kom tidigare till skolan idag. Ska träffa min grupp och fixa det sista på B-uppstasen. Tänkte kolla på ett avsnitt av The Mentalist bara innan ;) Mitt internet försvinner så fort hemma i lägenheten så tänkte kunde låna skolans haha! Längtar tills jag kommer hem där mitt internet är normalt! Tittar folket på Mentalist? Annars börja gör det! För serien är awesome! :D
 
 

@ tha gym

Hello! Är och gymmar just nu. Gick pw på löpbandet i typ 70 min så 800 kalorier! Känns bra! Nu håller jag på och tränar ben och ska tränar armar sen också. Go go me! :D

Live bild från gymmet nu ;)


Frukost! Namnam

God morgon! Sitter och äter frukost. Ska försöka dra och träna snart. Äter macka med leverpastej på mmmm vad gott! Och dricker soja mjölk med chockad smak. Egentligen tror jag att jag kan lika bra bara köpa oboy (mycket billigare!!) men soja mjölk är gott. Som sagt ska träna snart och måste handla mat sen också. Kuligt :D


Snygg outfit!

Satt och kolla runt på kläder. Tycker inte om att shoppa online dock. Vill liksom pröva grejerna innan jag köper de och vara säker på att de verkligen pasar mig. Men hitta denna klänningen och detta tillsammans blir ju väldigt snyggt! Dock är jag väldigt kort och tycker en sådan outfit skulle passa bättre på någon som är lång. Eller om man byter ut skorna kanske mot högklackade? Hmm.. Kan nog funka! Aja snyggt i alla fall :)
 

Ny blogg!

Yes tänkte börja blogga igen då. Ska försöka blogga så mycket jag hinner mest om typ vad jag gör. Enormt spännande. Ikväll ska jag i alla fall kolla på hockey. Vet inte varför riktigt men finns nog någon vettig anledning haha! VM final och min kompis har fått mig att kolla så nog därför. Hoppas på att Sverige vinner självklart! 
 
Tycker om min fina header för den delen :)
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.