The mentalist säsong 6 avsnitt 8 "Red John"

Hellu! I söndags natt sändes avsnitt 8 av säsong 6 med namnet "Red John". Kollade på det i måndags via nätet. Asvnittet har ju inte visats här i Sverige än. Vill inte säga för mycket så jag inte avslöjar något men avsnittet var helt okej! Det var väldigt spännande och fick värsta vändningen. Blev inte riktigt som jag trodde. Men tycker att det slutade ändå på ett rätt bra sätt. Ska bli spännande att se nästa veckas avsnitt! Kan inte säga mycket mer nu för då avslöjar jag massa ju :( Får skriva ett nytt inlägg när avsnittet sänds i Sverige.
 
 

Omtenta och träning avklarat

Hello beautiful people! Har precis ätit lite. Är för trött för att orka äta haha! Var och gjorde omtenta imorses. Var det roligt? Nej. Var det roligt att gå upp en lördags morgon för att göra omtenta? Nepp. Är det rättvist att andra får sova ut och ha en trevlig lördags morgon? Hell no! Men ja har ju mig själv att skylla. Hade jag klarat tentan från början hade jag inte behövt göra omtentan. Yeah yeah. 
 
Gick och träna i alla fall. Gick sådär men tränade något i alla fall och det är bättre än inget :D Och nu ska jag städa lägenheten tänkte jag. Kan garantera att den inte är så städad. Men aja det är ju bara 21 kvadratmeter som ska städas så inte särskilt jobbigt ;) Sen blir det duscha och kolla på film! Antar disney film! Någon mer som tycker om Disney filmer? I love them! Helt klart bäst. Älskar trassel, Aladdin och Lejonkungen. 
 
 

Mariano Di Vaio

Alltså jag dör just nu över hur snygg denna människan är! Han heter Mariano Di Vaio och är italiensk modell (har för mig att han var italienare). Och alltså det är sjukt hur bra han ser ut! Kolla bara!Sååå trött!

Åh är så trött hela tiden. Vakna dock väldigt tidigt idag för att gå och träna men ändå. Börjar bli väldigt irriterad på det hela. Antar att det har mycket med vädret att göra. Blir mörkt så fort ute och så vill man inte göra något. Längtar så sjukt mycket till våren och sommaren igen! Eller ja vintern går ju bra också när det är snö ute för det lyser upp dagen lite i alla fall. Men sommaren är bäst helt klart!
 
 

Never grow up

Igår var jag på espresso house (stavas så va?) med två kompisar. Lite innan vi skulle gå kom två små killar som var typ högst 12 med var sina koppar med kaffe och kaka. Jag bara WTF! Alltså när jag var i deras ålder gick jag verkligen inte och fikade med mina kompisar och drack verkligen inte kaffe! Är det bara jag om överreagerar på detta? Eller är detta vanligt för 12-åringar nu för tiden?
 
Alltså jag skulle typ ge vad som helst för att slippa växa upp. Helst skulle jag gå tillbaka till gymnsaiet tiden. Lätt de bästa tre åren i mitt liv. Men skulle även vilja vara barn igen då ens största problem var att man hade en matteläxa i gångertabellen. Liksom fatta vilket gött liv. Förstår inte vad det är för fel på "barn" längre. Liksom vi lever i en värld där det finns vuxna och sen finns det barn som ser ut och beter sig som vuxna. Jag är glad att jag växte upp på den tiden jag gjorde för jag fick vara barn i alla fall. Dagens barn ska ha den senaste mobilen och allt sånt skit.. Fucked up! Okej nu låter jag hur gamal som helst men är "bara" 21 faktiskt. Men är det bara jag som tänker gamalt eller är det någon mer där ute någonstans som anser att detta är bara fucked up?
 
 
 
 
 
 

Skum kvällskänsla

Hello! I onsdag skedde något konstigt. Jag fick för mig att sätta mig och plugga till tentan vid 23.00. Samma sak hände idag också. Har inte kunnat koncentrera mig under hela dagen men typ vid 21.00 fick jag energi för att plugga. Och funkar mycket bättre på kvällen. Men det är ju inte så bra. Har ju inte lika mycket "tid" på mig. Eller klart jag kan sitta och plugga till sent men vill inte vända på dygnet heller precis. Så ska försöka ta tag i pluggandet imorn under dagen istället.
 
Problemet är att jag inte tycker om morgonen, förmiddagen och eftermiddagen. Eller eftermiddagen funkar ändå men gillar kvällen bäst! Efter typ kl 5 eller något sånt är dagen som bäst. Och ju närmare det kommer typ 21 tiden eller runt där desto bättre blir det. Hmm skumt... Aja ska nog fortsätta med min sammanfattning till nästa veckas tentan nu! Puss och hej!
 
 
 

Träning avklarad!

Hello! Har precis kommit hem från att tränat. Tänkte duscha nu och sen gå och handla. Hade tenta imorses och gick rätt bra. Kändes som om jag nog kommer klara den. Och sen blev det stan och halv "luncha" med två kompisar. Väldigt trevligt. 
 
Tillbaka till träningen i alla fall. Har skaffat personlig tränare och tränade med henne i tisdags tror jag det var. Då fixade vi även ett träningsprogram så körde på det idag. Gick riktigt bra alltså! Sjukt jobbigt såklart men liksom träning är ju jobbigt. Och jag är inte särksilt vältränad så blir lite jobbigare ;) Men känns bra i alla fall!
 
Haha vore awesome att ha Karim som PT ;)