Kamera

Alltså stormen som skulle komma antar jag inte har kommit än för det är faktiskt väldigt fint väder ute. Sorligt och så. Okej det blåser men brukar ju vara så här liksom. Det blåser jämt i Halmstad på hösten ju. Fast det blåser ändå varmt. Så det är ju inte kallt. 
 
Men aja nu ska jag inte prata om vädret haha! Funderar på att köpa en kamera. Inte nu men om typ snart någon gång. Min iPhone 5s kommer ju ha grym kamera så kanske inte behövs just nu men vore kul att kunna ta bra bilder när man väl vill. Fast samtidigt vet jag inte om jag kommer att använda den haha! Men vilken kamera har folk? Och vad rekomenderar ni? :)
 
 
 
 

Big storm :o

Hello! Vakna för typ en timme sen och har hållit på och ringt till comviq för att det blev lite problem med nummret när jag beställde den nya iPhonen. Blev en grå/svart/rymdgår eller vad ni nu vill kalla den haha! Kändes bättre än den guldiga. 
 
Ska i alla fall gå och handla snart tänkte jag. Ska ju bli storm tydligen och värst drabbas Halland. Och jag som bor i Halmstad har ju havet precis i närheten så lär ju blåsa en hel del. Wohoo alltså! Hoppas faktiskt lite på att de överdriver. Känns som om de brukar göra det. Men får väl se vad som händer :)
 
 
 

Imorgon blir det Ladies Night

Drog iväg förut till stan och tog en fika och promenad med en kompis. Mysigt! Imorgon ska vi på en studieresa till något ställe. Glömer hela tiden vad stället heter >.< Men ska bli spännande att se. Sen när jag kommer hem ska jag fixa mig snabbt (eller långsamt beror på hur mycket tid jag har) för jag ska till Helsingborg och gå på Ladies Night! Vann biljetter på O.P.I. facebook sida så jag och en kompis ska gå. Kommer bli så awesome! 
 
Och Saade kommer dit!!! Omg jag dör liksom! Ska bli så kul att se honom!!! :D 
 
 
Ronan Keating kommer tyvärr inte till Helsingborg :( Hade varit nice att se honom. Men aja får ju Saade så jag är nöjd ;) 

iPhone 5s

Hello!!! Glömt att blogga lite hihi ;) Nej men som de som är intresserade vet så kommer iPhone 5s imorn till Sverige! Sjukt!! Just det 5c kommer också. Fast den bryr jag mig inte lika mycket om haha. Men 5s vill jag ha i alla fall. Har ju en iPhone 4s nu och har haft den i två år tror jag? Så vill ha en ny nu då mitt abonemang ändå går ut typ. Folk får gärna tipsa på bra abonemang! Tror jag har bestämt mig för att ha en svart. Kan inte bestämma mig mellan svart eller guld ju! Båda är sjukt snygga men känns säkrare att ta svart för kommer nog tröttna på den guldiga. Plus att alla andra kommer väl ta den guldiga för den är ny ;) Men får se imorn haha!
 
Vilken är snyggast enligt folket där ute? :D
 

Revolution

Letade igår när jag kom hem efter en ny serie att börja kolla på. The mentalist går ju bara en gång i veckan och andra serier med. Så segt! I alla fall hittade jag en serie som heter Revolution och den är grymt bra! Är på avsnitt 8 nu och lär nog kunna se några avsnitt innan jag drar ut ikväll. 
 
Den handlar om att all världens elektricitet försvinner och serien utspelar sig 15 år efter att detta har inträffat. Människor måste lära sig att leva utan el och allt som går på el. Detta leder till panik och blir kaos i hela världen. Det finns även en grupp som typ styr allt och en grupp som är emot dom här personerna. Sen så får man följa huvudpersonerna typ när de kämpar mot denna gruppen som styr allt då de är onda ungefär. 
 
Serien är mycket bättre än min beskrivning. Väldigt spännande också att se hur vår värld skulle fungera utan el och vad människor gör för att överleva. Det är konstigt att tänka att vi inte skulle ha el överhuvudtaget. 
 
Här är traliern till serien (fan gjord):
 
 
 
 
 

Tips på att torka nagellack

Heeellloo! Jag sitter hemma nu och tänkte kolla på idol. Någon mer som ska göra det? Vem hejar folket på? Ska i alla fall nog också hålla på att fixa om naglarna. Märkte att gellacken inte satt jättebra på en nagel och gillar att göra om gellacken så den är fräsch. Sen kanske jag målar om dom också. Annars gör jag det imorn. 
 
tänkte ge tips på hur man kan få nagellacket att torka snabbare. Går att använda snabbtorkande topplack. men ett annat sätt är vatten! Man tar helt enkelt en skål med väldigt kalt vatten och kan lägga in is för att det ska bli kallare sen lägg bara in naglarna i vattnet och håll i någon min. Man märker hur länge det ska vara inne i vattnet :)
 
 
 

Höst nail art

Gjorde klart mina naglar förut och målade en höst design. Blev rätt bra ändå. Väldigt fina färger :) 


I <3 Musicals med Peter Jöback!

Igår drog jag och en kompis och kollade på Peter Jöbacks I <3 musicals. Så sjukt bra var det! Han är helt fantastisk sångare alltså! Han hade även med sig flera andra musikalartister som var från USA, England och Canada och även en svensk musikalartist. Showen var helt sjukt bra! Han som var med från USA har varit med i Les Miserables så de sjung även några låtar därifrån. Blev så glad. 
 
Älskar musikaler! Det är en sån känsla i låtarna till skillnad från vanliga låtar typ. Blir en helt annan grej. Bilderna jag tog blev inte alls bra för tog ju med mobilen och satt lite för långt bort. Men här är några av mina favoritlåtar från musikaler:
 
The Phantom Of the Opera är helt klart bland de bästa!
  
 
Peter Jöback - Guldet blev till sand
 
 
 
Och självklart Helen Sjöholm som sjunger Du måste finnas
 
 
 
 
 
Gillar folket där ute musikaler? Vilka är favortierna? :)

Nya nagellack

Var nyss på Ica och köpte godis haha! Mina nyttiga tankar från igår fanns inte idag ;) men köpte i alla fall nagellack också. Köpte brun, orange och gul för vill göra en höst design. Lägger upp sen hur det ser ut :) 




The mentalist säsong 6!

Alltså jag dör! Har precis sett klart första avsnittet av säsong 6 av The mentalist och DET VAR SJUKT! Så bra alltså!! De som gör serien har ju sagt att de ska minska listar av de sju misstänkta och det gör de verkligen! Och sen i slutet med Red John alltså! OMFG!!!! På söndag kommer nästa avsnitt ut och längtar då till måndag så jag kan se det här i Sverige. För annars måste man kolla mitt i natten. Kollar på denna sidan (HÄR) och den är riktigt bra! FInns massa andra serier också. Åhhh längtar!!!!!!
 
Promo för säsong 6

Klar med tentan - fail värre!

Har precis kommit hem från att ha gjort klart salstentan. Gick inte alls bra typ. Har pluggat på hela fel grejer. Jag har pluggat efter våra föreläsningar och detta var fel typ. Borde pluggat på vissa saker mer. Men men vad ska man göra liksom. Bara att se fram emot att göra omtenta istället eller hur? :) 
 
 
 

Min sallad!

Tänkte fixa detta inlägget för typ 2 timmar sen när jag åt kvällsmat men så krångla mitt intrenet. Var ju och gick på promenad med en kompis och så fundera jag på vägen hem vad jag skulle äta till kvällsmat. Tänkte först att äta pizza för ligger en liten söt pizzeria nära mig (Inte bra). Men sen kände jag att nej jag vill inte det för om jag äter pizza kommer jag må dåligt över det sen liksom. Och jag kanske äter det i helgen eller nästa helg och då är det ingen ide att äta nu liksom. Så blev inget av den iden.
 
Istället valde jag att gå in på Willys som är på vägen hem och köpa färdig kyckling från "gör egen sallads" grejen. Så åt sallad istället och känner ytters duktig! Detta är vad jag har i min sallad:
 
- isbergssallad
- tomat
- gurka
- majs
- annanas 
- honunsmelon
- kyckling
- torkad lök
 
Väldigt gott blir det! Så enkelt och god kvällsmat :)
 
 
 
 

Ut på en promenad snart!

Tänkte ta paus i pluggandet. Inte för jag har suttit och pluggat så mycket men har gått igenom allt nu. Finns några saker jag måste gå igenom sen också bara. Sen är det bara att hoppas att det går bra imorgon på tentan.
 
Ska gå ut på en promenad nu i alla fall för jag har inte bokat gymmet och löpbandet där är sönder så kan lika bra gå ut och gå. Fint väder är det ju. Måste erkänna att lite härligt är det ändå med höst :)
 
Två bilder från förre vintern. Ytterst vackra :)
 
 

Gellack

Gellack är en form av ett nagellack som man använder UV-lampa (tror det heter så) för att fixa med. Färgen håller upp till 2-3 veckor och håller sig lika bra. 

Jag använder ju det hela tiden dock utan färg. Så det jag gör är att jag lägger två lager bas och sedan två lager topplack på det hela. Detta stärker mina naglar och gör så att de håller bättre då mina naturliga bara går sönder så fort de växt lite. 

Det finns ju akryl och gelé också och det används till att förlänga naglarna. Alla dessa tre sliter på ens egna naturliga naglar en del speciellt om man sliter av förlängningen istället för att ta bort den korrekt. Tänkte visa bild hur mina naglar ser ut varje gång jag tar bort gellacken



På bilden ser de bättre ut än i verkligheten. Såhär ser de ut när de är klara


Glansiga typ. Sen målar jag ju dem annars och gör designer och så. Men tänk på innan man väljer att fixa gellack och speciellt förläggning att det är något man "måste" fortsätta med. Annars växer naglarna ut och det ser fut ut eller så ser ens egna naglar inte särskilt fina ut. Men det är klart efter ett tag så växer ju naglarna ut och då kommer en ny och fin nagel fram :) 

Nya skor

Hello! Har kommit hem nyligen från skolan och stan. Hade seminarium. Gick väl hyfsat okej. Sen drog jag till stan och köpte nya skor och mat. Skorna ser typ likadana ut som mina andra fast dessa är fodrade inuti och har grejer på sidan. Väldigt bra till vintern och dom är ju ändå snygga som vinterskor eller hur? :) kostade 399 på Din sko så inte så farligt för vinter skor :)