Time for some workout

Började träna idag igen. Har ett gym där jag bor och det är gratis att träna där. Så man bokar 2 timmar så har man gymmet för sig själv. Eller okej kanske inte fullt utröstat gym men det finns ändå en del grejer. 
 
Har ju inte tränat för jag har pajat knät på jobbet. Är egentligen en dålig ursäkt för jag kan ha tagit det lugnt men ja what to do. Nu har jag i alla fall börjat så det är ju posetivt. Gick rätt bra och kändes skönt att träna lite. Ska träna imorn igen mellan 11-13. Duktiga jag hihi :)
 
 

Jackor

Har kollat runt lite på jackor. Hittade här om dan snygga jackor på gina tricot men hann inte pröva dem så ska nog tillbaka och kolla på dem. Här är tre jag hittat i alla fall som jag funderar på. Men kan inte bestämma mig. Hmm... 
 
 

Mot Göteborg!

Efter en del tvekande valde jag ändå att åka till Göteborg för att gå på bokmässan. Sitter därför nu på tåget från Halmstad. Ska bli spännande att träffa Henrik och även att se Maria montazami!! Awesome! 


Bokmässsan imorn?

Funderar på att åka iväg till Göteborg imorn och dra på bokmässan. Henrik Fexeus kommer ju dit så vill lätt se honom! Problemet är bara att ingen annan kan följa med typ :( Min syrra kanske kan komma vilket vore awesome!  Annars tycker jag man lika bra kan gå själv för vill inte missa chansen att träffa honom liksom. Sen är Montazami där med. Henne vill jag ju också träffa så lika bra att passa på!! 
 
 
 
 

Plugga?

Sitter och kollar på Dr.Phil på youtube. Borde egentligen plugga men orkar inte ta tag i det. Typ så varje gång. Tar hur lång tid som helst att ta tag i pluggandet. Sen när jag väl börjar plugga går det väldigt bra och jag är rätt snabb ändå. Men det kan ta timmar innan jag väl börjar plugga vilket inte är jättebra. Speciellt inte eftersom jag har tenta nästa vecka!! Men ska nog kolla klart på avsnittet och börja plugga sen. Så är man klar med det i alla fall!
 
Inget med inlägget att göra men fin bild från Amsterdam från i våras :)
 

Felix recenserar

Hello! Är tillbaka i Halmstad. Kom runt 12 typ. Tänkte i alla fall berätta om en youtubeare (heter så va?) som jag följer och som är underbar! Deras youtube sida heter MonteFjanton. Kollar inte på alla klippen utan det jag kollar på är Felix recenserar. Felix recenserar är en kille som sitter och recenserar dåliga svenska filmer. Så sjukt kul är det! Här är några av mina favoriter
 
 
 
 
 
 

Tips på plattångar!

Tänkte göra ett inlägg om olika plattångar jag har använt. Har kvar alla dessa tre fortfarande men det är den röda jag använder oftast för det är den jag har i Halmstad. Annars använder jag den första när jag är hemma hos mamma och pappa. Tänkte i alla fall berätta vad jag tycker om dem. 
 
 
 

Nya produkter

God morgon!
Vaknde för typ en timme sen och tänkte platta håret och sånt. Färgade håret igår och blev rätt nöjd. Ovanligt att se sig själv i en annan färg. Har ju inte färgat håret tidigare. Ska försöka ta en bild så jag kan lägga upp den här. 
 
Annars så var jag och köpte nya ansiktprodukter igår. Gick till apoteket och köpte nya där. Har tidigare använt från märket Mary Key dock har de på senaste tiden gjort så jag får massa finnar och min hy har torkat något extremt under ögonen. Jag vet inte om det är produkternas fel men tänkte lika bra att testa de nya. Plus att Mary Kay är så sjukt dyrt! Det är ju sjukt!
 
Köpte i alla fall ACO rengörnings lotion för torr/normal hy och ansiktscreme 3+3 torry hy. Kostade 104 kr eller något sånt så det var ju inte så farligt heller. Så hoppas det blir bättre nu. Spännande! 
 
 

Plugg och mail

Har suttit och pluggat i en timme och måste ha paus då. Jag vet dåligt att bara plugga i en timme men lika bra att ta paus och fortsätta sen. Har suttit och sammanfattat till tentan nu. Har blivit 11 A4 sidor!!!! Sjukt mycket. Och har kvar lite att skriva. Helt fucked up! Men alla andra verkar också ha lika mycket så antar att det inte är mycket haha! 
 
Tänkte i alla fall att ändra min mail också. Den jag har nu är väldigt knepig att stava och jobbig så tänkte att det kanske är bra att ha en annan där jag använder mitt namn så blir det lättare. Man kan ju ansluta konton med varandra så ska nog göra det. Tror jag haha! Big deal alltså ;) 
 
Min kära kurslitteratur nu
 

The Mentalist igen!

Yellloooo! Fastna imorses framför the mentalist. Dock ett gamalt avsnitt, närmare bestämt sista avsnittet på säsong 3. Så sjukt bra var det alltså! Man tror ju verkligen att han har fått tag på Red John och så blir det inte så. Serien är ju fantastisk! Brukar egnetligen inte tycka om serier med poliser och sånt för det är rätt tråkigt men denna är amazing. Tror det är för att de har en "mentalist" med typ. Tycker det är så intressant hur folk kan läsa av andras kroppspråk och sen typ veta vad de tänker! Måste lära mig det haha! Men kollar i alla fall om på de två sista ansnitten av säsngong 4 just nu. Ska kolla på sista från säsong 5 sen! 
 
 

Happy B-day!

 
 
Idag fyller min underbara lillasyster år! Hon fyller 18. Är ju dock inte hemma så kan inte fira henne men det ska vi göra i helgen! Grattis till henne :D
 
Sen fyller även my best friend år! Stort grattis till henne med!!
 
 
 

Obama i Sverige!

Antar att ingen har missat att Obama har kommit till Sverige? Det är lite illa om man inte har märkt det haha! Rätt collt egentligen att han har kommit hit. Dock har jag blivit lite putt om kriget han vill starta. Det är rätt sjukt att han som en person kan starta krig eller göra typ vad som helst. Eller okej han kan inte göra vad som helst men mycket liksom. Det är rätt fucked up! Lär även bli spännande om de andra som är i parlamentet (tror det var så det hette i alla fall) inte håller med honom. För han frågade ju liksom ändå dem fast han inte behövde. För håller de inte med honom så blir det ju för Obamas del "Nehe men jag kan ändå liksom göra som jag vill". Eller något sånt. 
 
Aja det är kul att han är här i alla fall. Tråkigt att man inte befinner sig i Stockholm för att kanske möjligen kunna se honom på något sätt liksom. Inte för det är så troligt men aja ;) 
 
 
Haha älskar Reinfeldt! 

Nöjd + lägenhten!

And yes I did it! Haha! Lyckades läsa klart boken som jag skulle. Hoppade över lite på sidorna och så men man kan ju inte läsa varje mening liksom. Går inte. Det är för mycket att plugga men lyckades ändå fatta det mesta och det viktigaste tror jag. Sen när tentan närmar sig är det bara att plugga på allt. Men känns ändå bra! Tar ett tag att komma in i pluggandet igen liksom.
 
För den delen har jag ju flyttat in i min egna lägenhet nu. Känns så sjukt bra och skönt att ha sin egna lägenhet liksom. Gillar dne något enormt och den blev så fin så! Ser ut såhär:
 
 
Älskar mina nagellack som hänger på väggen! Mycket lättare att få tag i nagellacket man vill ha typ. Plus att det ser snyggare ut. Så väldigt nöjd!

Segt värre!

Yello!
 
Har tänkt börja sätta mig och plugga nu. Var på stan tidigare förut med en kompis och köpte äntligen en sån där man hänger smycken på! Tänkte i alla fall börja plugga lite nu. Dock går det ju inte bra! Blir så svårt att börja. Har ju egnetligen inte ens börjat skolan för börjar imorn så har inte kommit in i det hela. Men tänkte i alla fall försöka läsa klart denna boken idag. Ska inte göra något ikväll vad jag vet än och tänkte därför att jag kunde lika bra läsa. Måste i alla fall försöka haha! Hoppas på att det går ;) 
 
Bilden har inget med allt annat jag skrivit men ja.. Emm den är typ rolig ju! haha!
 
Åh f*ck en serie jag tycker om börja nyss på tv:n. Ingen bra grej alltså!